Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Всеукраїнська благодійна акція «Happy Мяу для Мурчика»

alt

altalt   Благодійний фонд «Щаслива лапа» в рамках проєкту «Біоетика» запросив навчальні заклади до участі в VІ Всеукраїнській благодійній акції «Happy Мяу для Мурчика», присвяченій Всесвітньому дню котів (1 березня).

 
 
 
 
 


 

   Суть акції: збір корму, круп і ліків для тварин та передача зібраного до притулку чи зоозахисної організації, що діють у вашому населеному пункті.
Вихованці нашого навчального закладу з задоволенням долучились до цієї доброї справи. Ми зібрали майже 60 кг корму для тварин!
  А 23 лютого 2021року запросили в ліцей Раїсу Геннадіївну Корнієнко, яка має приватний притулок для тварин та передали їй зібране. Наразі під опікою Раїси Геннадіївни 59 пухнастиків: котів і собак, великих і маленьких, здорових і хворих.. У них є дах над головою, їм затишно й тепло, їх годують і за потребою лікують, - люблять!…
  Щиро дякуємо Раїсі Геннадіївні Корнієнко за нелегкий і безцінний труд, добре серце й чисті помисли; батькам наших вихованців за співпрацю і розуміння, педагогам за високий професіоналізм і виховання дітей, а дітям за те, що вони небайдужі, наші, найкращі! Разом ми – сила!
 

   Акція триватиме до 26 лютого в усіх регіонах України, ДОЛУЧАЙТЕСЯ!