Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Урочистості, присвячені випуску-2021

alt

29 червня у нашому навчальному закладі відбулося свято юності, мрій та сподівань, ми проводжали в доросле самостійне життя своїх випускників






altaltaltaltalt  





   У цьому році документ про здобуття повної середньої освіти отримали 43 випускника! Золотою медаллю "За високі досягнення у навчанні" відзначено Хайруліна Дмитрія, срібною медаллю "За досягнення у навчанні" - Тищенко Жанну-Марі та Морєва Владислава. Похвальні грамоти «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів» отримали: Дубінська Анастасія (англійська мова), Купріячук Марія (зарубіжна література), Кошель Юлія (інформатика), Прісич Костянтин (англійська мова та математика).

 

   Незважаючи на хмарне небо та загрозу дощу, урочиста частина заходу була хвилюючою та зворушливою. Багато теплих слів почули на свою адресу випускники від директора, класних керівників та батьків. Вони бажали випускникам щасливої та світлої дороги в доросле життя, наполегливості в досягненні наміченої мети, наснаги та оптимізму. Випускники теж щиро дякували своїм наставникам за науку, виховання, розуміння, терпіння,..

 

  Родзинкою свята став традиційний танець випускників – вальс! Уперше в історії нашого навчального закладу вальсом не лише відкривали, а й завершували випускний вечір! Вишукані й стильні сучасні хлопці та дівчата 11-А та 11-Б класів кружляючи в ніжному танку прощалися з дитинством… Браво! Дякуємо! Щасти вам у всьому! В добру путь!

 

  А дощ таки благословив наших дорослих дітей! Перші його краплі почали падати з останніми акордами фінального вальсу