Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Родинне свято «Країна знань»

alt

altalt  1 Вересня 2021 року в нашому навчальному закладі відбулося  родинне свято «Країна знань» для учнів 1-А, 1-Б, 1-В,1-Г, 10 та 11 класів.









   Музика, квіти, радісний гомін, щире хвилювання... Свято! Для першокласників та їхніх родин це надзвичайно особливий день. Малеча вступала в нашу велику родину, тримаючи за руки власних мам.

  Відкрила урочистості та щиро вітала присутніх з початком нового етапу в житті директор школи Тамара Борисівна Дидик. Від міської ради педагогів, учнів та батьків привітала заступник міського голови Агнеса Вячеславівна Олкова-Михницька, до речі, випускниця нашого навчального закладу та мама нашої учениці.

  Свято промайнуло швидко, зворушливо та урочисто. Дуже сподобався всім присутнім виступ першокласників. А ще бурхливі оплески зірвали вчителі перших класів Людмила Борисівна Попко, Тамара Миколаївна Хільковець, Світлана Михайлівна Шалай та Юлія Олександрівна Заброда, які привітали своїх вихованців та їхні родини піснею «Вітаю!».

  Почесну місію, дати перший дзвоник нового навчального року, виконали представники родинної династії Азьмуків: першокласниця Арина та її тато Павло Олександрович. У Арини в нашому навчальному закладі багато років працювали прабабуся і бабуся; мама, тато, один і другий дядько - наші випускники, а старший брат наразі вчиться у шостому класі!

  Із благословенням батьків, під вишитими рушниками вчителі повели першокласників до класів. Старшокласники разом з класними керівниками статечно, впевнено та весело  завершили традиційну святкову ходу.

   Вітаємо всіх із початком вдалого підйому сходинками знань і бажаємо нових досягнень і перемог! Наснаги, успіхів, здоров’я!

  За організацію заходу адміністрація ліцею щиро дякує педагогу організатору Римі Григорівні Сахно, вчителю музики Олені Іванівні Квачук, вчителям перших класів, класним керівникам 10 та 11 класів, батькам та учнівському самоврядуванню.