Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Акція «Хто попереджений – той захищений»

alt

alt   1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цей День встановлений з метою підвищення обізнаності про епідемію СНІДу, викликаної поширенням ВІЛ-інфекції, а також як день пам’яті жертв цього захворювання.
 
 

  У нашому навчальному закладі виховні заходи до цієї дати відбуваються в межах Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства». Наразі акцентується увага учнів на тому, яку серйозну загрозу для життя людей в усьому світі становить ця глобальна проблема.
  Сьогодні, 1 грудня 2021 року, в ліцеї на чолі з педагогом організатором Римою Григорівною Сахно відбулася акція «Хто попереджений – той захищений». Участь у заході брали також психологи з «Центру надання соціальних послуг» Української міської ради Анастасія Сергіївна Похиталюк та Марина Анатоліївна Куян. До того ж наші гості подарували закладу тематичні плакати та провели інформаційну хвилинку з лідерами учнівського самоврядування «ВІЛ / СНІД: ще раз і відверто!». Під час спілкування діти поновили знання про ВІЛ/СНІД, визначали шляхи зараження ВІЛ-інфекцією, усвідомили зв’язок між способом життя і ризиком інфікування, звернули увагу на проблему толерантного ставлення до ВІЛ- інфікованих.