Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Про інформаційно-просвітницький проект "Здоров'я - твоє майбутнє!"

alt

alt   Класний керівник 7-Б класу Галина Миколаївна Рясна - ініціатор і керівник проекту "Здоров'я - твоє майбутнє!". Мета якого - розвиток здоров’язбережувальних компетентностей здобувачів освіти та усвідомленого ставлення до власного здоров’я.
Протягом роботи в проекті вже відбулася низка тематичних заходів. Галина Миколаївна ділиться враженнями про останні з них: «Грудень подарував учням 7-Б класу нові інформативні знайомства. У рамках проекту 09 та 10 грудня 2021 року відбулися заплановані зустрічі з фахівцями. Про шкідливість тютюнопаління та вживання енергетиків розповіла та надала презентацію психолог ліцею Нестеренко Олена Іванівна. Учні із задоволенням переглянули запропоновані матеріали, висловлювались про шкідливість сучасних пристроїв паління, складали записничок-пам'ятку.
10 грудня на наше запрошення до ліцею завітав практик-травматолог Обухівської БЛІЛ, викладач, кандидат медичних наук Нацевич Руслан Олександрович зі студентами Обухівського медколеджу фельдшерського відділення групи №121 Гальом Анною, Орос Вікторією, Миронюком Володимиром. Діти отримали дієві дружні поради та кваліфіковану, вивірену щоденною практикою, інформацію. Уважно слухали рекомендації з надання першої медичної допомоги при отруєнні наркотичними речовинами, як зупинити артеріальну кровотечу, що робити, коли травмовано зап'ястя чи коліно, як накладати джгут та фіксуючі пов' язки.
Тепер ми добре розуміємо: будь якого роду паління, вживання енергетиків, наркотичних речовин призводить до руйнації особистості, організму, фізичної сутності людини. Все в наших руках!
Отож щира подяка нашим гостям та голові батьківського активу 7-Б класу Оксані Базильчук за набуті валеологічні компетентності».