Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Семінар-тренінг «Формування оцінювання. Ранкові зустрічі»

alt

   Учителі нової школи відкриті до змін і постійного впровадження нових технологій та підходів в освіті, тому мають навчатися впродовж життя.
   12 січня 2022 року на базі нашого навчального закладу відбувся семінар-тренінг для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Української міської ради.
Наші педагоги та колеги з Трипільського ліцею, Жуківцівської гімназії, Витачівської гімназії отримали теоретичні знання та відповіді на питання: Що таке супервізія? Хто такий супервізор? Як організувати супервізію? Коли і як проводити ранкові зустрічі? Прийоми при перевірці завдань. Формувальне оцінювання. Що таке оцінка? Техніки формувального оцінювання. Як організувати формувальне оцінювання? Встановлення цілей і критеріїв формувального оцінювання. Критерії оцінювання. Зворотний зв'язок у формувальному оцінюванні. Взаємооцінювання та само оцінювання. Коригування процесу навчання.
   За організацію та проведення інтерактивного заходу щиро дякуємо завідуючій методичного центру управління гуманітарного розвитку Української міської ради Наталії Сергіївні Гайко та супервізору Тетяні Василівні Яхновській.