Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Підвищення кваліфікації у межах навчального закладу

alt

   Багато років поспіль, майже кожні канікули, охочі працівники нашого навчального закладу підвищують кваліфікацію та педагогічну майстерність, опановують нові та вдосконалюють раніше набуті компетентності у межах ліцею.


   altalt 

 

 

 

 


 Зазвичай власними знаннями та досвідом діляться  колеги. «Петриківський розпис», «Про нове в українському правописі», «Петанк у навчальному закладі», - теми останніх занять. Педагоги обирають форми, різновиди, напрями, а також суб’єкта підвищення кваліфікації – тобто того, хто може і хоче надати освітні послуги з підвищення кваліфікації. Очолює цей рух у закладі – заступник директора з навчально-методичної роботи Оксана Станіславівна Ращупкіна. Наразі в ліцеї стартував курс вдосконалення з англійської мови (куратор Наталія Вікторівна Іванова) та інформатики (Сергій Юрійович Петрушенко).

  Як говорив давньогрецький філософ Платон: «Майстрами не народжуються, ними стають». Учитель повинен постійно карбувати свої професійні якості, підвищувати професійну майстерність. А ще у закладах освіти мають бути створені умови для стимулювання творчого й професійного натхнення педагогів та ефективної самоосвітньої діяльності. Адже краще працюється там, де є підтримка, де є команда, де реалізовуються спільні задуми.