Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Волонтерство - це покликання

alt

   5 грудня - Міжнародний день волонтерів. Волонтерство - це покликання. Небайдужість до чужої біди, співпереживання, особливий спосіб мислення. Це те, що гуртує волонтерів та веде їх вперед.

   І саме сьогодні у нашому навчальному закладі  відбувся виховний захід «Поспішаймо робити добро» з волонтерами ГО «Материнське серце»: Вірою Іванівною Іщенко, Поліщуком Богданом Валерійовичем, Валентиною Борисівною Мисак. Почесні гості подякували нам за співпрацю і вручили Подяку директору закладу Тамарі Борисівні Дидик . А ще розповіли про історію виникнення та клопіткі повсякденні справи громадського об’єднання, про поїздки на передову та допомогу переселенцям, про те, що сьогодні волонтери - найпотужніша частина громадянського суспільства України, а волонтерський рух об'єднує всі міста й громади держави та всі соціальні групи.

 

 



   altalt  altДіти привітали гостей зі святом, подякували за увагу до нашого навчального закладу, запевнили, що будемо брати з них приклад. Принагідно юні благодійники з 4-Б (вчитель Тамара Василівна Кушнер), 5-Ф (Наталія Іванівна Полчанінова), 6-М (Надія Василівна Кучеренко), 7-Ф (Валентина Володимирівна Літковська) та лідери учнівського самоврядування (педагог організатор Римма Григорівна Сахно) до Дня Збройних Сил України та Святого Миколая передали на фронт смаколики, чай, каву, протипростудні гарячі напої, ліки, засоби особистої гігієни, теплі шкарпетки,  зимову одежу та постільну білизну.

   А далі учасники заходу вітали з Днем Волонтера наших майстринь мережив перемоги, людей із широкою душею, сповненою доброти та чуйності – волонтерів з в ГО «Павучихи».

   Дорогі волонтери, бажаємо, щоб за Ваші чисті серця ви отримали багато подарунків долі у вигляді здоров'я, щастя, любові та довголіття.