Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
ЯРМАРОК ПРОФЕСІЙ

Вибір професії – це дуже важливий крок у житті кожного й справа не одного дня. Саме тому вдумливо, виважено та системно працює в напрямку профорієнтації наша школа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 жовтня у фойє на першому поверсі відбувся Ярмарок професій. Учні 5-10 класів презентували різні професії та спеціальності. Це стало справжнім театралізованим святом! Тут були програмісти від 8 Б класу і медики від 7Б; перукарі(5А) та художники (6Б);  чарівні стюардеси (9Б) й майстри-ремонтники(6В). Всі намагались якнайкраще представити обрану професію, показати її значимість та переваги.  Але найяскравішими, за думкою компетентного журі, були презентації  професій бухгалтера та хіміка-науковця (7А клас, класний керівник Бруснікіна М. В.), вчителя, перекладача (8А клас, класний керівник Рясна Г. М.), військового (10 клас, класний керівник Токовенко Л. В.) та музиканта (6А клас, класний керівник Літковська В. В.)

Листівки, буклети, мапи, книжки, планшети, повідомлення, вірші, пісні та частівки, жарти, сценки переконали присутніх, що немає професій поганих і добрих, легких і важких.  А значення професії залежить від того, як до неї ставиться сама людина і головне вибрати її до душі.