Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
І етап «Олімпійського лелеченяти»

Наче нещодавно визначилися переможці Всеукраїнського спортивно-масового  заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя-2015», де команда нашої школи «РУХ» виборола честь представляти Обухівський район на відповідних змаганнях Київщини. В скарбничку Малишкового краю юні спортсмени додали бронзову медаль! І ось вже  початок нового сезону…

Аби не втратити позиції, та намагатися ще краще виступити  прихильники фізкультури і спорту нашого навчального закладу з нетерпінням дочекалися відбіркових змагань «Олімпійського лелеченяти - 2016». 23 грудня на старти вийшли команди 5 класів. На церемонії урочистого відкриття юних фізкультурників та їх вболівальників привітали поважні гості – міський голова Павло Генріхович Козирєв, директор центру «Спорт для усіх» Тетяна Петрівна Замятіна та провідний спеціаліст Сомова Вікторія Михайлівна. Директор школи Тамара Борисівна Дидик ще раз подякувала Павлу Генріховичу за оновлену спортивну залу, де на початку нового навчального року було проведено реконструкцію та заміну старих вікон на сучасні металопластикові конструкції. Міський голова, сам не байдужий до спорту і цього разу прийшов теж не з пустими руками: скакалки, обручі та десяток баскетбольних, футбольних і волейбольних м’ячів подарував школярам. «Ми прикладаємо всіх зусиль аби вам було тепло й затишно, щоб ви зростали здоровими і щасливими», -  сказав Павло Генріхович дітям. Далі мер міста поздоровив всіх зі святом, побажав перемог, вручив нагороди членам команди «РУХ» та їх керівникові вчителю фізкультури Куліш Ірині Василівні.


Самі ж старти вже з самого початку переконали присутніх, що учні старанно  готувалися до змагань. Святково вбрана зала: дитячі малюнки на олімпійську тематику, спортивні плакати, фотографії, повітряні кульки. Можливо, під час презентації команд ще відчувалось хвилювання учасників, але вже потім при виконанні різноманітних спортивних вправ та безпосередньо змагання не важко було переконатися, що п’ятикласники вправні, сильні, швидкі..   А в паузах, між естафетами дійство доповнювали музичні  номери шкільного гурту «Терція». Також треба відмітити чудових ведучих шестикласників Хайруліна Дмитра та Тищенко Жанну-Марі.

Боротьба була запеклою. Очко-в-очко! Поважні судді все ж віддали перевагу команді 5Б класу. Вітаємо усіх! Вважаємо, що переможених не було. Перемогли оптимізм, вправність, гарний настрій, воля до перемоги. Директор школи Тамара Борисівна Дидик вважає, що: «Такі заходи не лише пропаганда здорового способу життя, залучення до олімпійського руху, регулярних занять спортом -  наші діти вчаться чесно боротися, об’єднувати зусилля, дружити, поважати один одного, гідно «тримати удар» переможених та бути благородними переможцями».