Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Щиро від колективу ЗОШ І –ІІІ ступенів №2 м. Українки

 

 

Сьогодні для України важкі часи. Десятки тисяч патріотів знаходяться у зоні АТО. Особливої уваги потребують поранені й хворі бійці. В зимовий  період зростає потреба теплих речей, протизастудних та противірусних ліків, гарячих напоїв.

Учні та вчителі нашої школи знову зібрали для воїнів Київського військового шпиталю посильну допомогу. Брали участь в акції всі працівники школи та кожен класний колектив. Шкарпетки й устілки для взуття, рукавиці, термобілизна й светри,  шапки й шарфи, а ще трав’яні чаї, мед, горіхи, перцеві гірчичники, ліки, вата, бинти, зігріваючі протизапальні мазі та інше. Частину вантажу з початку зими вже було передано,  вже готова до відправлення і друга половина.

Діти, які сортували зібране, знайшли декілька записок: «Видужуй братику!», «Тримайся. Хай ангел-охоронець буде завжди з тобою», «Передаю власні мед та горіхи. Здоров’я вам, синки!», «Рідненькі наші!

Передаємо з внучкою, що можемо. Вибачте, що так скромно. Молимося за вас, просимо Бога, щоб скінчилось це горе і ваші рідні діждалися Вас. Бережіть себе і повертайтеся здоровими. Слава Україні! Героям слава!

 

З найкращими побажаннями – бабуся Ніна і внучка Саша.»

Запевняємо всіх авторів, що ваші повідомлення знайдуть своїх адресатів, а ми, колектив школи,  підписуємося під кожним вашим словом.