Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Паління - ЗЛО

Паління – одна з найпоширеніших і масових звичок, що наносить утрату здоров’ю окремої людини і суспільству в цілому. В Україні від хвороб, пов’язаних з курінням щорічно гине майже 100 осіб. За висновками ВООЗ пасивне куріння в дітей є причиною бронхітів, астми, інфекцій, серцево-судинних та неврологічних ускладнень.

 

 

13 травня класний керівник 9-А класу Світлана Василівна Івацко разом зі своїми вихованцями (Васькевичем Олексієм, Бердник Ельзою, Ступником Святославом, Трухан Валерією, Арафеєвою Маргаритою, Рожко Олександром, Присяжною Вікторією) провела годину спілкування з учнями 9-А та 9-Б класів.

Метою виховного заходу було розширити знання дітей про негативний вплив куріння на здоров’я людини, сприяти формуванню негативного ставлення до нікотину та розвивати бажання вести здоровий спосіб життя.

 

Сумна статистика, підсумки анкетування, яскраві приклади, відеофільм та відверта розмова переконувала присутніх, що вплив тютюну дуже шкідливий для організму людини і кожен особисто має зробити висновки щодо власного здоров’я та здоров’я оточуючих.