Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Подорож 6-А класу

На осінніх канікулах учні 6-А класу (класний керівник Ращупкіна О. С.) подорожували. А Кучеренко Дар`я, Макарчук Євгенія записали свої враження:

- Нещодавно ми з класом їздили на екскурсію в Тернопільську та Львівську області. Ця дивовижна територія України відома своїми замками, палацами, храмами. Коли ми приїхали на вокзал у Тернопіль, нас зустрів Анатолій Іванович, водій автобуса. І почалася наша мандрівка…

1-ий день. Ми відвідали три замки в Львівській області: Золочівський та Китайський палаци, Підгорецький замок, а також Олеський. Особливо нам сподобався Підгорецький замок, тому що там є привид Білої Пані. Увечері ми поселилися в готелі ,,Старе місто"  м. Кременця.

2-ий день. Ми поїхали у м. Почаїв, і познайомилися зі святими місцями: Свято-Духівський Монастир-скит, Свято-Успенську Почаївську Лавру, в якій побачили праву стопу Божої Матері. Потім ми відвідали Скит Святої Праведної Анни - чудотворне джерело та Гору Бону (Замкова Гора).

3-ий день. Поїхали в м. Вишнівець і побачили Вишнівецький палац. Коли ми закінчили екскурсію по палацу, поїхали у м. Збараж і відвідали Збаразький замок. Увечері ми гуляли файном  Тернополем і милувалися дуже гарною набережною та вулицями міста, зайшли у ,,Майстерню карамелі" і купили багато смачних солодощів. Нас вразив пам'ятник Соломії Крушельницькій. Нашому класу дуже сподобалося подорожувати. Ми би дуже хотіли на весняних канікулах ще поїхати на екскурсію!