Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
КВІТИ ПАМ'ЯТІ

В рамках відзначення 72-ої річниці звільнення України від німецько-фашистських загарбників під час Другої світової війни у  нашому навчальному закладі проведено акцію «Квіти пам'яті».

 

 

 


Організатори запропонували зібрати цибулинки тюльпанів та висадити їх біля школи на честь тих, хто визволяв нашу землю від нацистів і тих, що воює зараз у АТО чи віддав життя за рідну землю. Наші квіти ще і тим людям, сім’ям та родинам, які втратили під час цих страшних подій рідних і близьких. Ми з вами! Ми щиро співпереживаємо та віримо у майбутнє Батьківщини!

 


Саме до Дня пам'яті та примирення розквітне клумба. Тюльпанів зібрали понад 1000 штук: червоні, рожеві, жовті і строкаті, високі й низенькі, ранні й пізні. Дякуємо всім небайдужим, особливо найактивнішим класними колективам – 1-В (класний керівник Сергієнко М. П.), 5-Б (Помазан О. В.), 10-А (Івацко С. В.), особисто Нестеренко О. І., Бруснікіній М. В., Івацко С. В. та батькам наших учнів.  Маємо надію, що цибульки приживуться і весною  запалають розмаїттям. І не лише ми, а й ті, хто буде проходити повз, добрим словом вшановуватиме наших визволителів.

 

Будемо пам’ятати і не забувати разом!