Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Україна – земля, де живуть українці


29 листопада 2016 року в Українській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 учитель географії Світлана Володимирівна Шпилька провела зі старшокласниками відкритий захід -  урок-конференцію «Україна – земля, де живуть українці».

 

 

 

Протягом години присутні знайомилися із географічними відомостями про територію України різних часів, із роботами античних вчених про українські землі, з біографією та науковими дослідженнями українського вченого-географа Степана Львовича Рудницького. А насамкінець було проведено тематичну вікторину. Повідомлення і презентацію готували учні 10 класу Іванова Олександра, Новіцька Сніжана та дев’ятикласники: Пащенко Анастасія, Шута Марія, Вдовенко Олександра, Кузнєцова Альбіна, Головаш Юлія, Стрілець Сніжана, Дацько Катерина.

Світлана Володимирівна гармонійно поєднує вчительське ремесло і професійну творчість у викладанні географії та вихованні учнів. Саме завдяки педагогічній майстерності вчителя вихованці зацікавлені у вивченні географії, з задоволенням займаються творчим пошуком та ростуть справжніми патріотами Батьківщини.