Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
«Нумо, хлопці!" - 2016

6 грудня, в рамках відзначення тижня «Збройних Сил України» в школі відбулися традиційні змагання старшокласників «Нумо, хлопці!».

 

 

 

 

 

 

 

 

Змагалися  юнаки 10-11 класів у стройовій підготовці, штовханні гирі, спорядженні магазина, перетягуванні линви, підтягуванні на перекладині, комплексно-силових вправах, естафеті та ін. А дівчата з груп підтримки представили тематичні плакати та розважили присутніх художніми номерами.


Учасники ретельно готувалися, бо програма конкурсу передбачає серйозну підготовку. Всі учні продемонстрували високий рівень, все ж за загальною кількістю балів перемогла команда 11 класу - вони були непереможними у більшості видів змагань. В особистому заліку грамоти за перемогу отримали: Молодецький Владислав (номінація «Кращий командир»), Ткачук Михаїл (номінація «Підтягування»),  Топчанюк Владислав (номінація «Штовхання гирі» та Ольховий Іван, під командуванням якого 10Б клас став переможцем у перетягуванні линви.

 

«Нумо, хлопці!» - один із найстаріших традиційних заходів у школі. Ніхто вже не пам’ятає, коли конкурс для хлопців-старшокласників відбувся вперше й хто саме його започаткував, але те, що Сергій Вікторович Полторацький, вчитель історії, правознавства та захисту Вітчизни проводив конкурс 25 разів – факт! Завдяки  небайдужості та ентузіазму його вихованці щороку проходять випробування витримки, сили та мужності, ростуть справжніми захисниками Батьківщини