Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Янгольська пошта

 

28 грудня у школі відбулася акція «Янгольська пошта». Її  ретельно та виважено готувала учнівська рада школи на чолі з педагогом-організатором Сахно Р. Г. та практичним психологом Нестеренко О. І..


 

Заздалегідь діти та дорослі писали листи другові, в яких ділилися любов’ю та підтримкою, щирими побажаннями до свят. Листи художньо оформлялися, перечитувалися спеціально створеною комісією учнівської ради, щоб згодом Святий Миколай та янголи вручили їх кожному охочому. Весело та гамірно пройшло дійство, чудовий настрій та неповторна атмосфера запам’ятається на все життя. Святий Миколай та янголи вітали всіх з Новорічно-Різдвяними святами. Особливі вітання та побажання від учасників акції отримали майбутні випускники - учні 11 класу.

Ця акція проходила в рамках проекту «Веселкове життя», автор якого - практичний психолог школи Нестеренко О. І. Протягом кількох останніх років наш навчальний заклад виділяє напрямок виховної роботи, спрямований на ствердження цінності життя. Вищезгаданій акції передувало багато інших, де кожен учасник навчально-виховного процесу міг відчути  радість спілкування, взаємодії, ствердитися у соціально прийнятний спосіб.