Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
День вишиванки-2017

alt

altalt Цьогоріч 18 травня Україна святкує День вишиванки, тому сьогодні національний одяг став дрес-кодом для більшості учнів і вчителів школи. Потужний запал позитивної енергії та величезну насолоду отримали школярі й викладачі нашого навчального закладу від фантастичної феєрії вишиванок.

      

 

 

 

 


   Вишивка – давня традиція наших предків, яка щоразу закохує нас в історію і культуру України. Це – національна святиня, яка несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв'язок поколінь. А на великій перерві всі поціновувачі українського долучилися до пісенного флешмобу «Вишиванка, моя вишиванка». На завершення акції вся школа дружно співала «Україна -  це ми!». Готували святкове дійство вчителька музики О. І. Квачук, педагог-організатор Р. Г. Сахно, класні керівники та учнівське самоврядування.

День вишиванки – це свято національної єдності. Патріотичні флешмоби та паради українських вишиванок відбуваються у цей день у всьому світі. «Відзначаючи День вишиванки, ми пропагуємо згуртованість українців, бережемо та примножуємо традиції свого народу, пишаємося тим, що ми – українці!» - підкреслила директор школи Т. Б. Дидик.