Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
«12 months» («Дванадцять місяців»)

alt

 altalt   Що може бути краще подорожі в світ літератури? Тільки зустріч з героями улюблених книг! Саме таку зустріч подарували нам учні 6-А класу разом із своїм класним керівником, учителем англійської мови Наталією Вікторівною Івановою.








   21 грудня 2017 року у школі відбулася вистава «12 months» («Дванадцять місяців») за мотивами однойменної казки С. Маршака. Діти показали надзвичайно цікаву та повчальну історію про вміння жити в злагоді з оточуючими людьми, вміння відчувати себе частиною природи, берегти навколишню красу. Усі глядачі були в захваті від гри юних акторів особливо ще й тому, що казка була англійською. Шестикласники здивували гостей артистичністю та володінням мови, вони крім того, що  вивчили чимало тексту, зуміли передати настрій, емоції своїх героїв. А ще зачарували присутніх піснями та танцями.

   Наталія Вікторівна дуже задоволена своїми учнями: «Абсолютно всі діти добре попрацювали, тому і свято вдалося! Молодці! І нам, як завжди допомагали батьки, тому щиро дякую батьківському комітету: Рябко О. В., Стойко В. І., Бузановій Т. М., Костенко І. О., Фуркало Т. А., Панасюк С. В.»

   Інтерес до вивчення англійської мови в нашому навчальному закладі не спадає. Доказом цього є низка англомовних заходів, які відбуваються останні три роки: вистава «Мері Поппінс», брейн-ринг «Ерудит» та щорічний літній мовний табір для молодших школярів, де є можливість за допомогою навчальних та розважальних заходів залучити дітей до вивчення англійської мови. Наразі у школі продовжується робота над реалізацією заходів з метою мотивації вивчення іноземної мови, у лютому 2018 року нас чекає англомовне ток-шоу від учнів сьомих класів.