Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Про добро, любов і здоров’я

alt

 altalt  19 квітня 2018 року у 6-Б класі (класний керівник Олена   Василівна Нечипоренко) відбувся відкритий виховний захід «Де добро та любов, там і здоровя».










  «Щоб бути здоровим, недостатньо мати тільки здорове тіло: якщо людина не живе духовним життям, її фізичні резерви швидко вичерпуються, що неминуче призведе до хвороби. В історії людства відомі випадки, коли завдяки високій духовності та вірі люди з надзвичайно важкими захворюваннями чи травмами не тільки одужували, але й поверталися до активного життя», - такими словами почала виховну годину Олена Василівна.

  А далі говорили про джерела духовності: радість, чистоту, гармонію, відповідальність, красу, любов. Діти згадали українські прислів’я та приказки про добро і справедливість, склали список цінностей, які приносять людині щасливе та здорове життя, розповіли про  правила чистоти, всі разом заспівали «Людина починається з добра» та виготовили листочки для дерева духовного здоров’я.

 


В кінці заходу директор школи Тамара Борисівна Дидик наголосила: «Бережіть здоров’я, зміцнюйте і примножуйте його. І пам’ятайте про те, що здоров’я – найцінніший скарб, і від вас залежить, чи зумієте ви його зберегти на довгі роки»