Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Свято патріотичної пісні

alt

 altalt   Із метою залучення учнів до справи увіковічення та вшанування захисників України, які боролися і борються за те, щоб ми жили  у вільній державі, 12 жовтня 2018 року в школі проведено конкурс патріотичної пісні.









    У конкурсі брали участь 5-6 класи. За умовами конкурсу журі оцінювали виконавчу майстерність, сценічну культуру, артистизм, відповідність репертуару, наявність елементів інсценізації. Учні змагалися цілими класними колективами, це допомогло ще більше згуртуватися класним нашим родинам. Всі команди відповідально поставилися до заходу, вдало підібрали пісні, гарно їх виконали і кожна була чудовою по-своєму. Але журі все ж надало перевагу учням 5-А класу (класний керівник Івацко С. В.), і за підведенням підсумків, ми вітаємо їх з ІІІ місцем, 6-Б - посів ІІ місце (Токовенко Л. В.), а переможцем одноголосно визнано 5-Б клас (Власенко Т. М.).



   Тож вітаємо переможців, бажаємо усім учасникам міцного здоров’я, добра, віри у власні сили і можливості, а головне – миру на нашій землі!