Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
«Нове покоління ростимо разом»

alt

 altaltalt   16 жовтня 2018 року команда хлопців 8-9 класів брала участь у міському військово-патріотичному заході «Нове покоління ростимо разом».




   З метою виховання майбутніх захисників Вітчизни на бойових традиціях українського народу та Збройних Сил України, за підтримки виконавчого комітету Українки та ПК «Енергетик», захід організували та провели ГО «Спілка АТО Українки», керівник Олексій Відоменко. Юнакам було запропоновано локації дисциплін: домедична допомога, безпечне поводження зі зброєю,  навички в’язання вузлів, історія, тир, правила поводження з випадковими міні-вибуховими пристроями.

   Чудова осіння погода додала настрою до майстер-класів, знайомства з військово-тренувальним обладнанням та знаряддям, вичерпних відповідей на запитання, живого діалогу з професіоналами. Учням -  сподобалося!

У кінці заходу кожен учасник отримав свідоцтво про успішне проходження військово-патріотичного вишколу від ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у м. Києві та Київській області». А зараз наші переможці чекають на обіцяну організаторами заохочувально-пізнавальну поїздку.