Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
ТО-ЛО-КА! Не словом, а ділом!

alt

          Одна із багатьох мрій учителів, учнів та батьків нашого навчального закладу – сучасні спортивні майданчики втілюється на очах.

          Незабаром відкриття шкільного футбольного поля. Цьому передувала багаторічна робота директора школи, педагогічного колективу та небайдужих батьків (прохання, клопотання, збір документів і т. д. і т. п.). І за сприяння народного депутата України Ігоря Віталійовича Кононенка наше звернення було вирішено позитивно! Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 червня 2018 року №423-р. щодо деяких питань розподілу у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реконструкцію нашого шкільного майданчика виділено 4,489 млн. гривень!!!!!

          І ось він – сучасний красень майданчик для гри у футбол вже побудовано! Але… не так швидко казка розповідається, як справа робиться. Протягом двох тижнів учні, батьки, вчителі прибирають клумби, які спотворив будівельний транспорт, вирівнюють баюри на бігових доріжках, збирають каміння тощо. І дві суботи поспіль на шкільному подвір’ї людно і гамірно - ТОЛОКА! Роботи вистачить усім. Любимо й пишаємося вами колеги, випускники та учні школи. Разом ми – сила! Дякуємо всім, а  особлива подяка татам, бо за цей час зроблено дуже багато важкої чоловічої роботи.


altalt