Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Нумо, хлопці - 2018

alt

 altaltalt   5 грудня 2018 року, напередодні дня «Збройних Сил України» в школі відбулися традиційні змагання старшокласників «Нумо, хлопці!».










    Змагалися  хлопці 10-11 класів у стройовій підготовці, спорядженні магазина, перетягуванні линви, підтягуванні на перекладині, комплексно-силових вправах, розбиранні та збиранні автомата та ін.

     Всі учні продемонстрували високий рівень підготовки, все ж за загальною кількістю балів збірна команда 10-х класів – була непереможною в конкурсі «Цивільний захист» та «Перетягування линви», а одиннадцятикласники перемогли в стройовій підготовці. В особистому заліку грамоти за перемогу отримали: Терпило Андрій (номінація «Кращий командир»), Кулага Владислав («Підтягування»), Волошин Олег («Комплексно-силові вправи»), Загайський Арсен («Розбирання і збирання автомата», Мосієнко Максим («Спорядження магазина»).



    «Нумо, хлопці!» - один із найстаріших традиційних заходів у школі. Традиційно хлопці-старшокласники ретельно готуються до серйозних випробувань. Традиційно цей захід не лишає байдужими нікого. І цьогоріч завдяки професіоналізму та ентузіазму вчителя захисту Вітчизни Полторацького Сергія Вікторовича, конкурс пройшов на високому рівні. Під його керівництвом вихованці нашого навчального закладу  щороку проходять випробування витримки, сили, мужності, ростуть справжніми захисниками Батьківщини.