Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Вітайте – юнацький футбольний клуб «ДНІПРО» м. Українка !

alt

 altalt  Безкоштовні заняття,  сучасна спортивна база та висококваліфіковані тренери!







 



 

     28 січня 2018 року в Українській СЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулося перше відкрите тренування найменших прихильників футболу юнацького футбольного клубу «Дніпро» м. Українка.

 Певно, що на такій урочистій події були присутні організатори клубу, увесь тренерський склад, гості та батьки. Директор школи Тамара Борисівна Дидик привітала почесне зібрання, щиро подякувала організаторам футбольного руху за допомогу й підтримку, побажала юним спортсменам здоров’я та перемог.

     А потім слово взяли наші гості: меценат і організатор футбольного клубу Віталій Анатолійович Малоокий, -  наголосив, що намагається робити все, щоб наші діти займалися спортом, а значить росли здоровими, активними, життєрадісними, вчилися трудитися, мали активну життєву позицію. А учням побажав успіхів у навчанні та результативних тренувань, які наближають до вершин спорту, перемог, і в першу чергу -  перемог над собою. Голова Молодіжного Дорадчого комітету при виконкомі Української міської ради Владислав Михайлович Кнапиш зазначив, що заняття футболом - це змістовне дозвілля та додаткові можливості реалізувати себе в житті як особистість.  Почесний організатор клубу «Дніпро» м. Українка, Почесний громадянин Українки -  Андрій Валерійович Нагорний підкреслив, що заняття  спортом - це  не лише тренування, поразки й перемоги, це вміння йти до мети та долати труднощі.  А ще Андрій Валерійович впевнений, що саме тут і зараз тренуються майбутні зірки спорту, які будуть гідно представляти свій навчальний заклад, рідне місто, а можливо, і Україну.

    Окрім слів привітань юні спортсмени отримали щедрі подарунки: ворота, м’ячі, фішки, декілька комплектів форми, маніжки, бар’єрчики для тренувань тощо.

Хочеться зазначити, що з особливою ретельністю організатори клубу формують тренерський склад, бо звертають увагу не лише на профільну освіту,  досвід та результативність тренерської діяльності, а в першу чергу на людські якості, щоб діти поважали своїх наставників, брали з них приклад, а батьки довіряли виховання та навчання власних дітей.

   Тож, шановні батьки, у вас є можливість закохати свого сина чи доньку в спорт, зміцнити їх здоров’я та оптимізувати дозвілля у  футбольному клубі «Дніпро». Наразі продовжується набір у групи:

2010-2012 р. н. (1-2 клас) – заняття у понеділок, вівторок, четвер з 15.15 до 16.30(спортивний зал СЗОШ І-ІІІ ступенів №2), тренер Андрій Володимирович Яшник, який понад 20 років працював у ДЮСШ «Кривбас», його вихованці неодноразові чемпіони Дніпропетровської області та міста.

2007-2009 р.н. (3-4 клас) – понеділок, середа, п’ятниця з 16.00 до 17.00( СК «Енергетик»), тренер Микола Володимирович Мельник, який декілька років поспіль працює тренером ФК «Дпіпро», його вихованці шостий рік -  призери чемпіонату області, а наразі лідирують у першості з футболу м. Києва.

Старший тренер клубу - Микола Володимирович Дидик, очолював футбольну команду «Деметра», а потім понад 10 років улюблену команду Українки - «Максима». За цей час його вихованці стали 5-кратними чемпіонами обласних змагань та безліч разів перемагали та були призерами різних футбольних баталій в місті, районі та області.