Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Презентація 5-х класів

alt

 altaltalt   Перехід учнів із початкової школи до середньої  справедливо вважається кризовим періодом.




 

 

 

 

 


    Дітям, які звикли до певних порядків у молодших класах, потрібен час, щоб пристосуватися до нового темпу і стилю шкільного життя, адаптуватися до нового простору, нових учителів, навчальних предметів, класного керівника. А у нашому випадку й до нового класного колективу, бо паралель цьогорічних п’ятих класів сформована за напрямками поглиблення у навчанні: 5-А клас (класний керівник Світлана Василівна Івацко) – математика, 5-Б (Тетяна Миколаївна Власенко) – українська мова і література, а 5-В (Тетяна Ігорівна Нехоріна) та 5-Г (Ірина Вікторівна Погребна)  – універсальні класи. Тож з підвищеною увагою педагоги та батьки допомагали, передбачали, спостерігали, формували і т. д і т. п.

    Закінчився І семестр, уже підведені підсумки та зроблені всі педагогічні висновки, а 30 січня 2019 року в школі відбулася презентація  колективів п’ятикласників. Під час заходу учні розповідали про шкільні будні і свята, жартували, танцювали, співали,  навіть провели майстер-клас по набиванню футбольного м’яча та показали чудовий гімнастичний етюд. Шкільна родина зачарована талановитими, артистичними, дружними, креативними учнями.

   Наприкінці заходу директор школи Тамара Борисівна Дидик подякувала всім учасникам і кожен класний колектив оголосила переможцем!  Колектив 5-А класу отримав Диплом за перемогу у номінації «Неперевершеність», 5-Б – «Креативність», 5-В – «Артистизм», 5-Г – «Найдружніший колектив».

 


   Адміністрація навчального закладу дякує класним керівникам за високий професіоналізм, творчість, небайдужість та чудову підготовку до свята.