Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Правовий брейн-ринг

alt

 altalt  На завершення декади правових знань 8 лютого 2019 року в навчальному закладі  відбувся брейн-ринг «Моя держава Україна. Мої права та обов’язки». Головна мета інтелектуальної гри – розвиток правової культури дітей, підвищення рівня правових знань та умінь застосовувати їх на практиці.



  Оцінювало змагання компетентне журі, очолюване директором школи Тамарою Борисівною Дидик, а допомагали їй лідери учнівського самоврядування школи, учениці 10-Б класу Білик Софія та Ісакова Валерія.

   В брейн-ринзі брали участь 5 команд, кожна з яких складалася із 5-ти учасників – учнів 6-7 класів. Турнір складався з п’яти етапів:

 І - Бліц-розминка

ІІ -  Інтелектуальний штурм

ІІІ – Чорний ящик

ІV – Права і обов’язки

V – Ситуація.

  Усі учасники брейн-рингу проявили вміння командної гри, високий рівень ерудованості та глибокі знання з предмету основи здоров’я (учитель Ахтирко Тетяна Григорівна). За результатами наполегливої боротьби перемогу здобула команда 6-В класу (Анохіна Аліна, Кривой Даніїл, Криволап Антон, Паук Антоніна, Майборода Ілля).  Також в рамках гри відбулася тематична вікторина, де кращими знавцями права визнано: Степнову Карину (7-Б), Бєлоусова Артема (7-Б). Бузанову Катерину (7-А клас), Кривого Даніїла (6-В), Балазюка Вадима (6-А).

  Наприкінці заходу Тамара Борисівна підвела підсумки гри, відзначила кращих і сказала, що у кожного з нас є права, і ми повинні добре їх знати та вміти користуватися. Але слід знати не лише свої права, а й обов’язки. Прагнучи відстояти власні права,  треба не порушувати права інших.