Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Тиждень любові та доброти

alt

 altalt    14 лютого в багатьох країнах світу відзначають День святого Валентина або День усіх закоханих. Учнівське самоврядування (педагог-організатор Римма Григорівна Сахно) нашої школи декілька років поспіль напередодні цієї дати проводить тиждень любові та доброти, а фінал святкування - безпосередньо на День Святого Валентина.  


 




    Тож з самого ранку у школі було гамірно, особливо на другому поверсі  школи, де почала «працювати» фотозона. На фоні святкового вернісажу, в «оточенні» символів кохання, та ангелів-охоронців  (Шевченко Вікторія (8-А клас), Карпенко Вікторія (7-Б) охочі  мали змогу сфотографуватися. 

    А ще протягом дня в школі відбулися акції «Серце добрих слів» (підготували і провели учениці 7-Б класу Павлюк Марія та Єніна Олена) та «Джерело мотивації (Доманська Анастасія, 7-А), майстер-класи з виготовлення тематичних сувенірів (Білик Софія, 10-Б), Кошель Юлія (9-А), презентація зодіакальної карти (Котлярова Дарина, 9-А). Особливої уваги заслуговує вже традиційний у школі проект «Кругообіг добра», в якому брали участь учні 5-11 класів. Саме 14 лютого класні колективи обмінялися вітаннями, власноруч виготовленими сувенірами та солодощами.

   


    Загалом усі мали чудовий настрій. День був переповнений позитивними емоціями!