Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Конкурс творчих робіт до Всесвітнього дня води

alt

 alt  22 березня – Всесвітній день води. Нічого в світі не може існувати без води. Вода найцінніший ресурс планети, найдорожчий скарб та найнебезпечніша стихія. Про її значення і цінність повинні знати і пам’ятати всі.



   З метою виховання бережливого, ощадливого та шанобливого ставлення до водних ресурсів у нашому навчальному закладі відбувся конкурс творчих робіт (керівник проекту - учитель української мови і літератури Тетяна Миколаївна Власенко).  Участь у конкурсі брали учні п’ятих класів. До уваги журі школярі представили казки, оповідання та вірші, дехто свою роботу художньо оформив та додав малюнки.

   25 березня 2019 року відбулося нагородження переможців. За умовами конкурсу  визначалися перші-треті місця, але чудових робіт були набагато більше. Тому справедливим журі було вирішено збільшити число переможців. Щиро вітаємо з перемогою Міщенко Євгенію (5-А клас), Коваленко Тетяну (5-Б), Калашник Аріну (5-В); з зайнятим ІІ місцем – Литвиненко Ілону (5-А), Мушит Карину (5-Б), Чернявського Бориса (5-В); з почесним ІІІ місцем – Лазуткіну Анну(5-А), Кунченко Ірину(5-А), Ганнечу Алевтину(5-Б), Яковлева Максима(5-Б), Литвиненко Світлану(5-В). Дорогі діти, ви - молодці!