Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Незабутні канікули в Карпатах

alt   Весняні канікули-2019 для учнів 7-Б, 8-А, 8-Б, 9-А, 10-А класів почалися із захоплюючої поїздки в Карпати.

   Учні разом із учителями В. В. Літковською, Н. В. Кучеренко, О. С. Ращупкіною за три дні подорожі ходили стежками Довбуша,  годували диких тварин у природному заповіднику, милувалися водоспадом Пробій в місті Яремче. А ще відвідали музеї: Гуцульської магії та мольфарства,  фільму «Тіні забутих предків», музичних інструментів, народної вишивки «Галинка Верховинка». Діти з задоволенням слухали розповіді екскурсоводів, приміряли на себе гуцульський національний одяг, створили справжній оркестр з старовинних музичних інструментів (волинка, трембіта, дримба, ліра, сопілка та ін.). Чудовим завершенням екскурсії було підняття по крісельному витягу на гору Буковель.

 

   Крім нових знань, учні та вчителі отримали багато позитивних емоцій, дихали свіжим повітрям, пили джерельну воду. Такі поїздки здружують дітей, привчають до самостійності, організованості, відповідальності та запам’ятовуються на все життя.

   Працівники туристичної агенції та екскурсоводи щиро дякують батькам та вчителям за допитливих, чемних та вихованих дітей.