Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
«Файна гутірка в бібліотеці»

alt

alt   17 квітня 2019 року учні 10-А та 10-Б класів (класні керівники Таначьова Н. В., Бруснікіна М. В.) відвідали міську бібліотеку, де в рамках проекту «Файна гутірка в бібліотеці» відбулася зустріч з Майєю Москвич – активісткою Євромайдану, учасницею бойових дій на Донбасі, переможницею Invictus Games 2018 у Сіднеї (Ігри Нескорених) – своєрідних Олімпійських ігор для поранених і травмованих військовослужбовців. 






     Завітала на захід в.о. міського голови Тетяна Кучер привітавши усіх присутніх зазначила, що сьогодні в нашому місті дуже почесна гостя, мужня патріотка, яка зуміла після АТО реалізувати себе в підприємництві та спорті.

   Майя Москвич розповіла молоді про участь в подіях під час Революції Гідності, як пішла добровольцем на Схід і протягом трьох років воювала у складі декількох батальйонів, як здобула в Австралії два «золота» зі стрільби з лука на «Іграх Нескорених», як з поверненням на мирну землю заснувала невеличку справу: вирощує часник. Свою розповідь вона доповнила фотографіями та відео з тих подій.