Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
День народження «Шкільного порталу»

alt

  



 

 

 



 



altalt   
   Шкільна преса існує в більшості країн Європи. Школа потребує періодичних видань, але це не лише інформаційний вісник,  стіннівка  або привітання учнів з перемогами. Зміст шкільної газети – це «очі й думки» кожного мешканця школи. Газета в школі не рідкість: це і стінгазети, і сторінки в Internetі, а також звичайні у класичному виконанні формату А3 або А4 на кількох листках. А у нас з’явилася ідея - газети-стенду! 

    І ось нам уже 2 роки! Протягом цього часу змінювалися головні редактори, кількісний і якісний склад журналістів та збільшувалася аудиторія читачів нашої газети. Незважаючи ні на що, «Шкільний портал» жив своїм активним інформаційним життям: щомісяця випускався свіжий номер, змінювалися теми й рубрики, оголошувалися конкурси, тощо. Цьогорічні найяскравіші події: шкільний конкурс ім. Василя Чухліба, екскурсія до Верховної ради України та перемога головного редактора газети Анни Волоконської у Всеукраїнському конкурсі журналістської творчості «Нові в медіа».

   24 квітня 2019 року редакція газети тортами, печивом та цукерками відзначила День народження «Шкільного порталу».  До  святкового чаювання запросили найзапекліших прихильників шкільного видання - директора школи Тамару Борисівну Дидик, практичного психолога школи Олену Іванівну Нестеренко та педагога-організатора Римму Григорівну Сахно. 

   Дякуємо всім нашим читачам! Читайте нас, оцінюйте, критикуйте, пропонуйте, приєднуйтеся до славної когорти юнкорів нашої школи. Певно, що ми всі не станемо професійними журналістами, але сьогодні ми вчимося   творчо мислити, вільно висловлюватися,  розвиваємо творчі здібності та вміння викладати свої думки в письмовій формі,  розвиваємо дизайнерські,  організаторські, товариські якості, займаємо активну громадянську позицію.