Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Брейн-ринг «Ерудит»

alt

 altalt   22 травня 2019 року в нашому навчальному закладі відбулася  інтелектуальна гра «Ерудит». За титул найбільш ерудованих та кмітливих змагалися третьокласники. Участь у грі взяли  команди 3-А класу (вчитель Галина Кіндратівна Некряч), 3-Б класу (Тамара Василівна Кушнер) та 3-В класу (Марина Петрівна Сергієнко).




 


   Брейн-ринг передбачав використання загальної ерудиції, логіки, уважності та вміння працювати в команді. Упродовж шести турів  учасники "мірялися"  знаннями та кмітливістю. Із завданнями успішно справилися практично всі команди. Юні інтелектуали та їхні вболівальники з великою напругою стримували емоції, доволі часто їм це не вдавалося, тому журі та ведучим, ученицям 10-А класу Марині Запорожченко й  Анні Абашиній працювати було нелегко.

   За результатами конкурсів, переможцем стала команда 3-А класу, друге місце виборола команда 3-В, а "бронзу" отримали  учні 3-Б класу. В особистому заліку перемогли:

 Свинцов Богдан (учень 3-Б класу) - номінація «Найкреативніший учасник»;

 Корнієнко Дмитро (3-В) -  «Найактивніший вболівальник»;

 Овдієнко Денис (3-В) -  «Найерудованіший учасник»;

 Гармотько Катерина (3-А) -  «Найспостережливіший учасник»;

Сліпченко Олександра (3-А) -  «Найвинахідливіший учасник»;

 Макарова Софія (3-В) -  «Найкмітливіший учасник».

    Школярі весело й пізнавально провести час, отримали позитивні емоції, певний досвід  та  смаколики від батьків.  Вітаємо юних ерудитів та їхніх шанувальників із дебютом інтелектуальної гри на початковій школі, бажаємо вам змістовного та веселого відпочинку на літніх канікулах.