Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
І місце на Обухівщині у Всеукраїнському конкурсі «Калиновий дзвін»

З метою виявлення та підтримки юних талантів Малишкового краю , популяризації сучасної української пісні, 25 лютого у приміщенні РЦКД м. Обухова було проведено районний етап обласного дитячого конкурсу «Калиновий дзвін».

Це один з наймасовіших  конкурсів Київщини. Членів журі та глядачів надзвичайно вразив високий рівень підготовки учасників та майстерність виконання.

Власні традиції та низку перемог мають солісти та гурти Української ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Багато років поспіль на базі школи працює дитячий гурт сучасної української пісні. Наші прихильники пам’ятають творчість ансамблів «Струмочка», «Живої води», яких впізнавали навіть на Всеукраїнських заходах. А солісти Гідіон Тетяна, Літковська Тетяна та Літковська Надія давно пішли у доросле життя і тепер їхні пісні -  родзинки міських концертів.

Незмінний керівник колективів - учитель музики Квачук Олена Іванівна. Закохана в українську пісню, вона завжди знаходить учнів-однодумців. Наразі в школі живе повноцінним творчим життям новий гурт - «Терція»: Кваша Олександра, Швець Еліна та Дворчук Аріна. Майже кожен шкільний захід не проходить без них. Безпосередні, веселі та красиві наші дівчата! На конкурсі були вперше… Хвилювались усі! Батьки, друзі та весь колектив школи. І надзвичайно приємно, що і строге, компетентне журі одноголосно відзначили «Терцію» та відповідно до всіх критеріїв оцінювання зазначили, що їх виступ був найкращим! Тож до скарбнички школи приєдналась ще одно висока нагорода – І місце у районному конкурсі «Калиновий дзвін»! Ми радіємо та пишаємося  нашими учнями та керівником гурту, колегою Оленою Квачук.

Вітаємо ще раз з перемогою! Та щиро дякуємо працівникам ПК «Енергетик», особисто директору Агнесі Олковій-Михницькій та майстру по костюмам Анжелі Ярмоленко. З вашої легкої руки наші дівчатка були стильними сучасними україночками, і, можливо,  саме це остаточно переконало журі.