Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Дмитрій Хайрулін «Учень року – 2019!» Вітаємо! Дякуємо! Пишаємося!

alt

altalt   21 грудня 2019 року відбулася традиційна церемонія  «Людина року – 2019!». З перемогою в номінації «Учень року» громада міста вітала учня 10-А класу нашого навчального закладу Дмитрія  Хайруліна.

 

 

 

 

 



   Похвальних листів, грамот та дипломів Дмитрія не злічити. У свої юні роки він має багато перемог на шкільних конкурсах, предметних олімпіадах районного та обласного рівнів з української мови й літератури, зарубіжної літератури, історії, правознавства, а також у Всеукраїнському конкурсі знавців української мови та літератури ім. Петра Яцика,  Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка. Дмитрій – любить навчатися, організований, уміє цілеспрямовано зосередити увагу на досягненні поставленої мети, критично мислить,  робить обґрунтовані висновки.

  А ще він – декілька років поспіль один із лідерів  шкільного самоврядування. Цьогоріч – головний редактор інтернет видання «Шкільний портал». Доброзичливий, обдарований, творчий, сумлінний, відповідальний, креативний, -  і при цьому всьому скромний і вдячний.

  «Мені дуже приємно зараз перебувати на цій сцені та отримувати таку високу нагороду. Я хочу подякувати моїм батькам, які доклали чимало зусиль для того, щоб я вийшов у цей світ людиною, хочу подякувати директору школи, класному керівникові, першій вчительці, вчителям, які навчали мене протягом десяти років та делегували представляти честь школи. І я пишаюся, що живу в нашому чудовому, затишному та квітучому місті Українка. Хочу привітати всіх з прийдешніми Новорічними святами та побажати щастя, здоров’я, добробуту та мирного неба над головою! », - сказав Дмитрій на церемонії нагородження.

 Дорогий наш «Учень року-2019!» Вітаємо тебе ще раз, дякуємо за гідне представлення нашого навчального закладу. Сьогодні ми пишаємося тобою разом з громадою Українки, і глибоко переконані, що зовсім скоро тебе буде знати вся Україна, увесь світ, і теж пишатимуться твоїми досягненнями та перемогами.