Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Патріотичний квест «З Україною в серці»

alt

altalt  22 січня  2020 року  в рамках відзначення дня Соборності України в нашому навчальному закладі відбувся патріотичний навчально-пізнавальний квест «З Україною в серці».








   У заході брали участь команди 5-7 класів, а всі організаційні моменти та безпосереднє проведення гри взяли на себе лідери учнівського самоврядування (педагог-організатор Рима Григорівна Сахно). Кожній з команд запропонували пройти чотири станції. Завдання мали різноплановий характер, їх можна зрозуміти за назвами зупинок: «Ерудит», «Поетична», «Художня», та  «Ребусна».   

   Усі команди-учасники справилися із завданнями, а за найбільшою кількістю балів журі визначили переможців. Серед п’ятикласників І місце з відривом у одне очко зайняла команда 5-А класу (Демченко Максим, Пляс Аліса, Рижков Володимир, Сергеєва Вікторія). Квест шестикласників очолили учні з 6-А класу (Ращупкіна Вікторія, Неруш Вероніка, Васильєва Марина, Нікішина Анастасія). А переможцями з паралелі сьомих класів стала команда 7-А (Балазюк Вадим, Пилипань Тимофій, Пшеничний Владислав, Тесленко Костянтин).

   Щиро вітаємо переможців та дякуємо лідерам учнівського самоврядуванняза чудову організацію заходу.