Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Хвиля вдячності, доброти та милосердя

alt

altaltalt   27 лютого 2020 року у нашому навчальному закладі завершилася благодійна акція «Подаруй весну жінці-захисниці», яку ініціювали ГО «Материнське  серце» спільно з військовим капеланом (позивний «Совість»).







   Шкільна акція об’єднала навколо себе усіх небайдужих дітей, педагогів та батьків. Ми щиро та з задоволенням виготовляли власними руками прикраси, ексклюзивні подарункові листівки (ескізи виготовила наша майстриня петриківського розпису Наталія Григорівна Бриж), збирали смаколики, каву, чай, консерви та різні необхідні речі  для тих, хто сьогодні боронить східні рубежі нашої країни. На початку березня капелани поїдуть у прифронтові жіночі бригади, щоб підтримати й привітати жінок-військовослужбовців зі святом Весни й передадуть наші подарунки. Щиро віримо, що наша увага підтримає їх і надасть сили та святкового настрою.

 


 Дякуємо всім учасникам заходу за розуміння, небайдужість, підтримку та допомогу. Ця акція стала хвилею доброти та милосердя, яка торкнулася душі кожного з її учасників.