Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Парад професій

alt 28 лютого 2020 року  у нашому навчальному закладі завершилася декада «Моя майбутня професія»

altalt  

 

 

 

 

 





      Як обрати майбутню професію; актуальні професії сьогодні; переваги та недоліки професій; перспективи орієнтовно обраних професій, - ці та інші питання турбують наших вихованців та їхніх батьків.
      Тож, протягом тематичної декади ми намагалися оптимізувати профорієнтаційну роботу в закладі.

      Педагог-організатор Рима Григорівна Сахно розповіла лідерам учнівського самоврядування про важливість обрання майбутньої професії, провела тест для визначення професії, яка найкраще підходить учню певного типу. До того ж в шкільному коридорі функціонувала виставка малюнків та плакатів «Парад професій».

     Про спеціальності, умови вступу, переваги професії будівельника,  можливості працевлаштування та кар’єрного зростання – предметно говорили на зустрічі (19 лютого) з дев’ятикласниками та одиннадцятикласниками представники Ржищівського будівельного технікуму.

    А сьогодні гостями учнів 10-11-х класів були Р. І. Черьопкіна – доцент, кандидат технічних наук кафедри Екології та технології рослинних полімерів Національного технічного університету України «КПІ ім. Ігоря Сікорського», І. М. Дикова - заступник начальника відділу кадрів Приватного акціонерного товариства «Київський картонно-паперовий комбінат», К. В. Сільченкова – спеціаліст з профконсультації Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості.

Протягом зустрічі фахівці надали інформацію щодо вступу й навчання на Інженерно-хімічному факультеті та запросили майбутніх абітурієнтів вступати до їхнього ВНЗ. А ще наголосили, що переважна більшість студентів має змогу навчатися за бюджетом, під час навчання всі охочі забезпечені гуртожитком, а здобувши професію -  робочими місцями.