Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Футбольні баталії юних спортсменів

alt

  15 вересня 2020 року учні 2-4 класів мали чудову можливість позмагатися з улюбленого виду спорту – футболу, проявити себе в чесній, запеклій  боротьбі та відстояти честь свого класу.


altaltalt 

 





   Змагання проводилися в рамках відзначення Олімпійського тижня та шкільної спартакіади, приуроченої до Дня фізичної культури й спорту. Відкрила турнір директор школи Тамара Борисівна Дидик, яка привітала присутніх та побажала  всім любителям та активістам спортивного руху міцного здоров’я, бадьорості, вдалих стартів та яскравих перемог.

  А потім почалися цікаві та напружені ігри… Цьогоріч, відповідно до карантинних норм, майже без вболівальників, але це не вплинуло на результативність, святковий спортивний настрій та старанність футболістів.

Тож, щиро вітаємо переможців та призерів:

2-і класи

І – 2-А (вчитель Н. М. Сахно)

ІІ – 2-Б (М. І. Беспала)

ІІІ – 2-В (Н. С. Омельченко)

3-і класи

І –3-Б (Л. М. Кременчуцька)

ІІ – 3-В (Т. В. Рахнянська)

ІІІ – 3-А ( Н. Г. Бриж)

 4-і класи

І –4-В (Т. М. Хільковець)

ІІ – 4-А (С. М. Шалай)

ІІІ – 4-Б (А. А. Мартинова)

  Уже традиційно клуб «Дніпро-Українка», забезпечив спортивне свято кубками та грамотами. Адміністрація навчального закладу дякує керівництву юнацького футбольного клубу, особисто Віталію Малоокому та чудовим тренерам Миколі Дидику,  Володимиру Заєву, Ярославу Гацькову за активну співпрацю.

  Нагадуємо, що тренування з футболу на базі нашого навчального закладу проводяться безкоштовно! Щиро запрошуємо всіх юних українчан до нашої футбольної родини.