Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Благадійна акція колективу 9-А класу

alt

altaltaltalt  Навчальний заклад має не так багато можливостей для волонтерства, та головне – більшість із нас розуміє, що світ тримається на добрі та на гарних вчинках. Саме тому вчителі, батьки, наші вихованці не просто говорять про добро та чекають його від інших, а реально намагаються зробити світ кращим, красивішим своїми добрими, корисними справами.







  Сьогодні до скарбнички добрих справ у нашому навчальному закладі додалася ще одна благодійна акція. Родина учня 9-А класу Артема  Лавренчука, передала для  дитячого будинку сімейного типу зимній одяг (шапочки, шкарпетки, светри…), класний керівник Наталія Вікторівна Іванова та однокласники  підтримали добру справу й зібрали ще канцтовари, печиво, цукерки тощо. Молодці! Пишаємося вами!

  25 вересня 2020 року, усі ці необхідні для дітей речі доставили в Обухів та передали  ГО «Материнське серце», що опікується цим дитячим будинком.  Щиро дякуємо родині Лавренчуків за чудову ініціативу та вагому участь в акції, працівникам ГО «Материнське серце» за співпрацю та довіру,  Ірині Петрівні Азьмук за безвідмовну багаторічну допомогу школі.

Не будьмо байдужими, творімо добро разом!