Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Соціально-психологічна служба
День Позитиву-2017

alt14 вересня 2017 року в нашому навчальному закладі  відбувся день позитиву

Читать полностью
 
Міцна родина – запорука сильної держави

  alt

23 травня учні 6-Б класу під керівництвом практичного психолога Нестеренко О.І. міркували над зв’язком між міцністю родини та сильною державою. Шестикласники пригадували, що вони знають про власних батьків та про їх зусилля для забезпечення щасливого дитинства дітям.

 

Читать полностью
 
Весела наука: оптичні ілюзії

alt

12 квітня 2017 року учениці 7-А класу Івженко Анастасія, Котлярова Дарина, Кошель Юлія, Лазарчук Аліна та Трухан Анастасія під керівництвом практичного психолога Нестеренко О.І. провели захоплюючий урок «Весела наука: оптичні ілюзії» в 3-А класі, в свого колишнього класовода Бриж Н.Г.

Читать полностью
 
Виховні години "Мої права та обов'язки"

З метою формування у дітей правової культури, виховання поваги до держави й права, попередження та профілактики правопорушень, асоціальних проявів соціальний педагог Хлистун Н. В. підготувала виховні години для учнів середньої школи «Мої права та обов’язки». З 30 січня по 10 лютого 2017 року відповідні заходи були проведено з учнями 5-6 класів. Наприкінці виховної години в кожному класі відбулася тематична вікторина. Звання «Кращий знавець права» та грамоти отримали: Жидікіна Софія (5-А клас), Борозинець Денис(5-Б)

 
Батьківські збори

 

24 січня 2017 року у школі відбулися загальношкільні батьківські збори на тему: «ЯК ДОПОМОГТИ ДИТИНІ У СКЛАДНІ ХВИЛИНИ».Обговорювалися питання сенсу життя у дитячому віці, маркери ризику (поведінкові прояви), напрямки та форми допомоги. Просвітницьку частину для кожної вікової групи підготувала  практичний психолог Нестеренко О.І.

Читать полностью
 
«НачалоПредыдущая12345678910СледующаяПоследняя»

Страница 7 из 12