Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Екскурсії, походи
Вихованці Академічного ліцею №2 Української міської ради продовжують мандрувати рідним краєм

alt  Протягом жовтня 2023 року колективи 5-А (класний керівник Ірина Вікторівна Погребна), 4-В (Марина Петрівна Сергієнко), 4-Г (Юлія Вадимівна Литвишко) класів побували на змістовній і цікавій екскурсії. Маршрут Українка- Трипілля-Халепʼя- Витачів-Українка. А також відвідали музей Трипільської культури в селі Халепʼя.

  Чудові осінні дні, гарний настрій, подих історії та чарівність краєвидів додали бажання здобувати нові знання.

 

 
Про роботу кондитера, сінабони та трайфли

alt  Велике значення у навчанні та вихованні дітей учитель початкових класів Наталія Миколаївна Сахно приділяє екскурсіям, тематичним прогулянкам та майстер класам.  Навіть зараз, коли війна, коли ми вчимося дистанційно, вона зуміла заручитися підтримкою батьків та організувати чудовий навчально-пізнавальний захід.

     19 вересня 2022 року учні 4-А класу брали участь у майстер класі по виготовленню трайфла. Трайфл - це тістечко з кремово-ягідним наповнювачем. Дійство відбувалося в кондитерській «El Cake». Гостинно прийняли, змістовно розповіли про роботу кондитера, продемонстрували робоче місце та інвентар привітні та закохані у свою справу:  господиня Олена Демеха та чудовий кондитер Наталя Чуприна. Щиро дякуємо! До речі, обидві майстрині колись навчалися у нашому навчальному закладі.   А потім всі разом смакували запашним чаєм із сінабонами, закрученими булочками з вершковим кремом.

    Певно, що дітям дуже сподобалося! 

 

 
Подорож третьокласників на фабрику ялинкових прикрас

alt  Із чого, і як саме роблять скло для майбутніх іграшок? Яку кількість кульок за зміну видуває майстер-склодув? Скільки кольорів можна наносити під час розфарбовування за один етап? Про все це і ще багато іншого дізналися учні 3-Б та 3-В класів (учителі Наталія Степанівна Омельченко та Мирослава Ігорівна Беспала), які 12 січня 2022 року відвідали з екскурсією фабрику ялинкових прикрас в селі Луб'янка Бучанського району. Тут усі вироби виключно ручної роботи і виробляються за тією ж технологією, як і сотні років тому.

  А ще діти познайомилися з історією виникнення новорічної іграшки та з секретами виготовлення декоративних виробів зі скла. Дружня атмосфера, майстер клас з розпису новорічної іграшки залишив чудові враження на все життя.
 
Передноворічна подорож

alt   24 грудня 2021 року учні 2-Б класу (вчитель Тамара Василівна Кушнер) в Київському академічному ляльковому театрі відвідали дивовижну виставу «Мороз Морозенко».

   Зачаровані виставою діти занурилися у святкову атмосферу столиці, милувалися Головною новорічною ялинкою України, познайомилися з розважальними локаціями, влаштували фотосесію … Втомлені, але щасливі вони повернулися в Українку. Чудових вам канікул і гарних свят, дорогі наші театрали й мандрівники.
 
І знову - до «Океанаріуму»!
alt   30 листопада 2021 року учні 1-А (вчитель Людмила Борисівна Попко) та 1-Б (Тамара Миколаївна Хільковець) класів відвідали Океанаріум.
Океанаріум - це музей з живими експонатами – мешканцями морів і океанів. Ні один підручник не допоможе зрозуміти природу так, як безпосередній контакт з нею. Кожен маленький відвідувач занурився в атмосферу чарівного оточення підводного світу. Родзинка океанаріуму - підводний тунель, всередині якого можна спостерігати за життям морських мешканців.
Неймовірна екскурсія запам’ятається дітям на все життя.
 
«НачалоПредыдущая12345678910СледующаяПоследняя»

Страница 1 из 23