Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Екскурсії, походи
Про юних театралів

alt 29 вересня 2021 року учні 4-Б та 4-В класів на чолі з класоводами Людмилою Миколаївною Кременчуцькою і Тетяною Володимирівною Рахнянською відвідали «Театр Юного Глядача» та поринули у світ незабутніх почуттів під час перегляду вистави «Поліанна» за романом культової американської письменниці Елеонор Портер.

  Сумна історія зі щасливим кінцем, зворушливі сцени й щира правда життя спонукали юних театралів співпереживати, а завдяки майстерно зіграній виставі, самі не усвідомлюючи того, діти почали відрізняти байдужість, улесливість і егоїзм  від щирості, милосердя і співчуття.

        

 

 
Феєрична екскурсія учнів 7-Б класу

alt   18 вересня 2021 року на чолі з класним керівником Галиною Миколаївною Рясною семикласники чудово та змістовно провели вихідний день.

«Ми відвідали Музей Гетьманства, що знаходиться на Подолі в м. Києві. Захоплені патріотизмом гетьманів козацької доби, особливо історією життя Івана Мазепи, Богдана Хмельницького, Івана Сірка. Послухали в запису козацьку жартівливу пісню у виконанні бандуристки Надії Боянівської, що проживала у нашому місті.
   А в Музеї-аптеці привітались з алхіміком, що вічно чаклує в своїй печерці над філософським каменем, дізнались про те, як лікувались у 16-19 столітті українці.
Екскурсію рекомендуємо! А у "Макдональдсі", як завжди, - смачно», - дітиться враженнями Галина Миколаївна.
 
Нетрадиційно й ефективно про воду

alt   16 вересня 2021 року учні 2-Б (вчитель  Тамара Василівна Кушнер) та 3-Г (Ольга Дмитрівна Волошина) класів відвідали один з найпопулярніших київських музеїв – музей води ( водно-інформаційний центр).

Наші вихованці познайомилися з кругообігом води у природі, методами раціонального водокористування в побуті, спостерігали за таненням льодовиків, зародженням дощу, виверженням гейзерів, побавилися з величезними мильними бульбашками, познайомилися з живими рибами… Ось так нетрадиційним методом діти отримали необхідні знання, а вражень від цієї екскурсії вистачить на все життя!

 

.

 
Про маленьких пекарів

alt  3 вересня 2021 року учні 3 А класу (вчитель Наталія Миколаївна Сахно) відвідали з екскурсією хлібозавод "Кулиничі".

   Діти познайомилися з процесом виробництва хлібобулочних продуктів від замішування тіста до упаковки. Потім брали участь у майстер-класі з виготовлення рогаликів, а поки рогалики випікалися переглянули фільм про історію хлібопечення. Ну а на останок, чаювали та смакували виробами власного приготування.
  Цікава та пізнавальна екскурсія – чудовий початок нового навчального року!
 
Національний музей народної архітектури та побуту України
alt  4 червня 2021 року учні 3-А класу (вчитель Наталія Григорівна Бриж) відвідали головну етнографічну скарбницю нашої країни – Національний музей народної архітектури та побуту України.
  Юні екскурсанти з задоволенням гуляли стежками архітектурно-ландшафтного комплексу, знайомилися з історико-етнографічними регіонами України, милувалися вітряками та храмами, слухали стародавні мелодії, що виконують музики, пізнали багато цікавого з життя та побуту свого народу.
 
«НачалоПредыдущая12345678910СледующаяПоследняя»

Страница 3 из 23