Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Екскурсії, походи
Незабутня екскурсія другокласників

alt   30 вересня 2019 року учні 2-А класу (вчитель Наталія Григорівна Бриж) відвідали зоопарк «12 місяців».

     У контактному зоопарку учні не лише бачили тварин, а мали змогу поспілкуватися з ними, погодувати, погладити. До того ж екскурсовод розповіла багато цікавого з життя вихованців зоопарку  та догляду за ними.

   

 
Київський академічний Театр на Липках

alt  27 вересня 2019 року учні 6-В класу (класний керівник Тетяна Ігорівна Нехоріна) відвідали Київський академічний Театр на Липках. Юним глядачам презентували виставу «Привид замку Кентервіль» за мотивами оповідання Оскара Уальда.

   Талановита гра акторів, музичний супровід, декорації та костюми не залишили нікого байдужим… Шасливі й задоволені учні повернулися додому.

 
Про чудовий подарунок та мудрих батьків

alt  22 квітня 2019 року учні 4-А (вчитель Наталія Миколаївна Сахно) відвідали музей популярної науки та техніки «Експериментаріум».

   Музей «Експериментаніум» – це навчально-розважальний центр для дітей та дорослих. Постійна експозиція Музею «Експериментаніум» налічує більше 250 інтерактивних експонатів і присвячена механіці, оптиці, електриці, магнетизму і акустиці. Окрім цього, функціонує  анатомічний відділ, відділи «Таємниці води» та «Новітні технології». А ще  у Музеї є оптичні ілюзії, головоломки, лазерний і дзеркальний лабіринти.

   За незабутні емоції, нові враження та знання Наталія Миколаївна з вихованцями  дякують батькам. Екскурсія, яка включала в себе захоплюючий квест - подарунок дітям від батьків з нагоди закінчення початкової школи. Молодці!

 
Пілоти та стюардеси з 5-Г

alt   23 травня 2019 року учні 5-Г класу(вчитель Ірина Вікторівна Погребна) були на екскурсії в навчальному ангарі Національного авіаційного університету(НАУ).

  А там побачили величезну колекцією літаків - від маленьких планерів до трансконтинентальних пасажирських гігантів, від старовинних моделей, які підкоряли повітря на зорі минулого століття, до сучасних гордих красенів. Екскурсовод розповів про історію розвитку авіації, познайомив з моделями літаючих машин та їх призначенням. 
У літаки й гелікоптери можна заходити, сидіти за штурвалом, фотографуватися, а в деяких можна натискати на важелі і покерувати закрилками і лопатями… І, ясна справа, що переважною кількістю можливостей наші вихованці скористалися! 
   Тепер ми, майже всі, хочемо стати пілотами та стюардесами

 

 
У «Парку Київська Русь»

alt   23 травня 2019 року учні 1-А класу (вчитель Наталія Григорівна Бриж) відвідали з екскурсією Древній Київ у «Парку Київська Русь» - центр культури та історії Стародавньої Русі. Це відтворення культурного та архітектурного образу Дитинця Києва V-ХІІІ століть.

   Можливо зовсім юні відвідувачі парку, ще не все запам’ятали та не достатньо перейнялися історичними подіями, але відчули атмосферу Київської Русі, з задоволенням гуляли парком, брали участь у іграх та майстер класі зі стрільби з лука, зацікавлено слухали екскурсовода.. А біля чарівного Велеса загадали бажання, - перевідати «Парк Київська Русь» ще раз

 

 
«НачалоПредыдущая12345678910СледующаяПоследняя»

Страница 7 из 23