Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Екскурсії, походи
Популярно про утворення електроенергії

alt   Восьмого травня 2019 року у 5-А класі (вчитель Світлана Василівна Івацко) відбулася виховна година: спочатку діти подивилися тематичний мультфільм,  до речі, англійською мовою, а потім дружно й змістовно  відповідали на запитання вікторини. Але найцікавіше було практичне заняття з конструктором – учні з  самі зібрали сонячну батарею та динамомашину.  Ініціатор і керівник  цього чудового заходу – мама одного з учнів -  Ірина Сергіївна Антонова. 

   А в кінці травня учні 5-А класу відвідали  Трипільську ТЕС, де безпосередньо познайомилися з працею енергетиків та роботою теплоелектростанції.

   Колектив нашого навчального закладу щиро дякує Ірині Сергіївні за небайдужість, дійову допомогу  та активну участь у вихованні учнів 5-А класу.

 

 

 
На страусиній фермі

alt   22 травня 2019 року учні 2-Б класу (вчитель Олена Миколаївна Терещенко) відвідали з екскурсією страусину ферму.

   Сонячний день, позитивні емоції, нові враження... І все це напередодні літніх канікул.. Тож дітвора уважно слухала екскурсовода, з задоволенням спілкувалася з тваринами та фотографувала, аби було що вдома показати батькам та друзям.
   Весело й змістовно промайнув день, втомлені й щасливі повернулися в Українку.

 

 
У Межигірї

alt   15 травня учні 5-Б класу (класний керівник Тетяна Миколаївна Власенко) відвідали Національний парк Межигір’я.   

Допитливі юні туристи були вражені масштабом та красою парку. З великим задоволення знайомилися з неперевершеним ландшафтом, чудовими рослинами та перевідали зоопарк.

Екскурсія видалась цікавою, приємною, корисною і вражаючою!

 
Екскурсія на завод та до музею «Coca-Cola»

alt  14 травня 2019 року учні 7-А класу (класний керівник Наталія Вікторівна Іванова)  відвідали з екскурсією завод «Coca-Cola», який за своїми потужностями в Україні другий у світі! Головний офіс компанії розташований в Атланті.

Школярі з захопленням спостерігали за тим, як виробляються напої, а також познайомилися із історією виникнення та розвитком виробництва кока-коли, культурою  споживання всесвітньовідомого бренду, пройшли по виробничим цехам, побачили виробництво пластикових пляшок, розлив та транспортування на склади найпопулярнішого напою в світі. 

       Класний керівник та учні дякують мамам Ользі Володимирівні Рябко та Вікторії Іштванівні Стойко за чудово організовану екскурсію.

 

 
Меморіальний комплекс «Музей України у другій світовій війні» та Співоче поле

alt  6 травня 2019 року учні 4-А класу (вчитель Наталія Миколаївна Сахно) відвідали з екскурсією  меморіальний комплекс «Музей України у другій світовій війні». Меморіальний комплекс займає площу понад 10 га. До нього входять: музей з монументом «Батьківщина-мати», головна площа з Алеєю міст-героїв і скульптурними композиціями «Форсування Дніпра» й «Передача зброї», галерея героїв фронту і тилу з бронзовими горельєфними композиціями, чаша «Вогонь Слави», виставка бойової техніки і озброєння, окрема споруда, де розгорнута експозиція «На чужих війнах», відкриті для відвідування екскурсантів літак Лі-2 та гелікоптер Мі-24В.

   А потім діти з задоволенням побували на Співочому полі, де наразі проходить виставка тюльпанів «Казки світу». Неймовірне свято душі – 180 000 квітів!

 

 

 
«НачалоПредыдущая12345678910СледующаяПоследняя»

Страница 8 из 23