Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Екскурсії, походи
Захоплююча прогулянка учнів 5-Б

alt  З самого дитинства світ кіно і телебачення здається нам казкою, і глибоко в душі ми мріємо стати героями кінороману, потрапити по той бік екрану і відчути, як це - бути зіркою! 

   У суботу 22 грудня 2018 року учні 5-Б класу (вчитель Тетяна Миколаївна Власенко) занурилися в світ кіно на кіностудії групи компаній FILM.UA. Кіностудія знаходиться у Києві, це не просто павільйони для зйомок, а цілий комплекс повного циклу теле- та кіновиробництва, розташований на площі у майже два гектари. На студії знімалися відомі фільми та серіали. А також популярні передачі, як "Фабрика зірок", "Давай одружимося", "Велика різниця", "Судові справи" і багато інших. 
  

 

 

 
Ласуни і театрали з 3-Б

  alt   14 грудня 2018 року в школярів 3-Б класу (вчитель Кушнер Тамара Василівна) був  цікавим, пізнавальним, веселим, і смачним.

    За один день учні встигли з екскурсією до Київської кондитерської фабрики «ROSHEN» та відвідати Театр Юного глядача.

    Додому їхали втомлені й щасливі…

 

 

 
Знову екскурсія на Трипільську ТЕС і знову позитивні емоції переповнюють...

alt    14 листопада 2018 року запам'ятався учням 5-Б класу (вчитель Тетяна Миколаївна Власенко) не лише першим снігом, а й чудовою екскурсією.

 
Хочемо ще!

alt 31 жовтня 2018 року учні 2-Б класу (вчитель Олена Миколоївна Терещенко) відвідали хлібо-булочний комбінат "Кулінічі". Пізнавально, смачно і весело. "Хочемо ще!", - сказали діти.

 
Смачна екскурсія

alt   6 листопада 2018 року учні 7-Б класу (вчитель Олена Василівна Нечипоренко) відвідали хлібзавод "Кулінічі". А там дізналися про виготовлення хліба, брали участь у майстер-класі "Круасан - зроби сам". Гарний настрій, нові знання та незабутні враження запамятаються дітям на все життя.

 
«НачалоПредыдущая11121314151617181920СледующаяПоследняя»

Страница 11 из 23