Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Екскурсії, походи
Екскурсія 5-В класу на кіностудію FILM.UA у м. Києві

 

alt

 16.12.17р. ми відвідали кіностудію, яка знаходиться у м. Києві на Закревського, 22.

Читать полностью
 
У гостях у Андрія Малишка

alt

      17 листопада 2017 року учні 3-А класу (класний керівник Сахно Н.М.) відвідали музей-садибу Андрія Самійловича Малишка в Обухові. Екскурсовод Олена Василівна розповіла про дитинство та нелегке життя відомого поета, про його родину та друзів-однодумців. А потім всі разом заспівали пісню "Рідна мати моя"…

    Ця екскурсія була продовженням до усного літературно-музичного журналу "Андрій Малишко в серцях земляків...", який напередодні провели учні 3-А та 3-Б класів

 

      




 

 
Хлібо-булочний комбінат "Кулінічі"

alt 27 жовтня 2017 року учні 3-А класу (вчитель Сахно Наталія Миколаївна) відвідали хлібзавод "Кулінічі". А там дізналися про виготовлення хліба, брали участь у майстер-класі "Круасан - зроби сам". Нові знання та незабутні враження запамятаються дітям на все життя.

 
Кондитерська корпорація ROSHEN

alt

      Напередодні Дня Знань – 2017 учні 6-А класу (вчитель Іванова Наталія Вікторівна) їздили на  екскурсію до кондитерської корпорації  ROSHEN в Києві. Діти познайомилися з історією створення фабрики, з продукцією та процесом виготовлення кондитерських виробів.

 

 

 

 

 
Науково-природничий музей

    alt 24 травня учні 2-А класу (вчитель Сахно Наталія Миколаївна) відвідали Науково-природничий музей НАН України. Цікава екскурсія та незабутні враження запам’ятаються школярам на все життя.

 
«НачалоПредыдущая11121314151617181920СледующаяПоследняя»

Страница 17 из 23