Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Екскурсії, походи
Подорож 6-А класу

На осінніх канікулах учні 6-А класу (класний керівник Ращупкіна О. С.) подорожували. А Кучеренко Дар`я, Макарчук Євгенія записали свої враження:

- Нещодавно ми з класом їздили на екскурсію в Тернопільську та Львівську області. Ця дивовижна територія України відома своїми замками, палацами, храмами. Коли ми приїхали на вокзал у Тернопіль, нас зустрів Анатолій Іванович, водій автобуса. І почалася наша мандрівка…

Читать полностью
 
Цікава подорож

29 жовтня учні 2-А та 2-Б класів (класні керівники Сахно Н. М., Кравченко О. П.) були на екскурсії «Подорож по планетах Сонячної системи. Зміни дня та ночі, пір року» у столичному Планетарії та відвідали музей авіації на території Національного авіаційного університету.

 
Променад Українкою

13 жовтня була чудова осіння погода. Тож учні 2-А класу, на чолі з класоводом  Сахно Н. М., скористалися такою нагодою – і вирушили на прогулянку рідним містом. Маленькі українчани мали змогу познайомитися з історією Українки,  погралися на дитячому майданчику та з задоволенням фотографувалися.

 

 
Незабутні враження

 

23 вересня, в рамках запланованих заходів до Дня рятівника, учні 6-А(класний керівник Ращупкіна О. С.) та 6-Б (Кучеренко Н. В.) класів відвідали пожежну частину м. Українки.  Рятівники щиро зустріли екскурсантів. Ознайомили з спеціальним приладдям, продемонстрували пожежну машину, розповіли про свою роботу.

 

Читать полностью
 
ДЕНЬ ЗНАНЬ у 2-А та 2-Б

Цікаво та весело відзначили учні 2-А (класовод Сахно Н. М.) та 2-Б (Кравченко О. П.) класів День Знань - 2016. Після урочистої лінійки та першого уроку діти відвідали Мультиплекс «Атмосфера». Організатори відповідно до віку підготували та продемонстрували шоу «Трюки-Науки», в якому учні з задоволенням брали участь. Закінчилася пізнавальна екскурсія переглядом 3Д-мультфільму «Секрети домашніх тварин».

 
«НачалоПредыдущая11121314151617181920СледующаяПоследняя»

Страница 20 из 23