Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Профорієнтація
Ярмарок професій - 2017

alt   20 вересня в Обухівському районному центрі культури і дозвілля відбувся профорієнтаційний захід для учнів старших класів, організатором якого є Обухівський міськрайонний центр зайнятості.

   На ярмарок  завітали старшокласники і нашого навчального закладу. Майбутні абітурієнти мали можливість переглянути тематичні презентації, отримати консультацію, взяти участь у майстер-класах, дізнатись про умови вступу, особливості навчання в більше ніж 40 представників спеціальних та вищих навчальних закладів м. Києва та Київської області.




 
"КРОК" - Університет економіки та права

27 січня 2017 року з учнями 10-11 класів спілкувалася директор Університету економіки та права «КРОК» Н. І. Панченко. Наталія Іванівна познайомила майбутніх абітурієнтів з напрямками роботи, навчальною базою та можливостями навчального закладу.

 
ЗНАЙОМИМОСЯ З МАЙБУТНІМИ ПРОФЕСІЯМИ

24 січня 2017 року учні 11 класу відвідали Національньний університет культури і мистецтв. Майбутнім абітурієнтам провели екскурсію по навчальному закладу, ознайомили з факультетами, умовами навчання, перспективами професій.

 
Фотоквест «МОЯ МАЙБУТНЯ ПРОФЕСІЯ»

10 листопада 2016 року шкільна команда «Лайфкоучі» прийняла участь у районному профорієнтаційному заході  «МОЯ МАЙБУТНЯ ПРОФЕСІЯ», який проводився в рамках освітньо-виховного проекту «Моя країна – Україна, Київщина – серце України».

Дякуємо  Шейко Аліні, Мельнику Данилу, Буртному Артему, Софії Білик та голові учнівської ради Івановій Олександрі за гідне представлення нашого навчального закладу.

 

 
МАУП

18 листопада 2016 року з учнями 11 класу зустрілися представники МІЖРЕГІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ. Вони розповідали майбутнім абітурієнтам про конкурсний відбір вступників на 1 курс, умови зарахування на старші курси, магістратуру, та про форми навчання і перелік професій у своєму навчальному закладі

 

 
«НачалоПредыдущая12345678СледующаяПоследняя»

Страница 6 из 8