Українська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Профорієнтація
Український національний транспортний університет запрошує

2 листопада 2016 року з учнями 10-11 класів зустрівся професор, доктор технічних наук, академік, викладач Українського національного транспортного університету В. В. Мозговий. Володимир Васильович розповів майбутнім абітурієнтам про факультети, спеціальності та традиції ВНЗ, запрошував  до вступу саме в цей навчальний заклад.

 
Гості з КПІ

27 жовтня викладачі з КПІ ознайомили учнів 10-11 класів зі спеціальностями, традиціями, матеріальною базою та агітували випускників до вступу саме до свого ВНЗ.


 

 
Професії наших батьків

Вибір майбутньої професії – відповідальний крок. Він має бути свідомим та самостійним. Помилок при її виборі  допускати не можна, тому що наслідки можуть негативно вплинути на все життя. Тож про майбутню професію варто замислюватися не лише у випускному класі.

Читать полностью
 
Гості з Славістичного університету

 

Про магістратуру, аспірантуру, докторантуру та особливості навчання у Київському славістичному універитеті розповіли учням 9-11 класів представники ВУЗу, які 21 квітня 2016 року відвідали наш навчальний заклад

 

 
День відкритих дверей КПІ в Українці

16 квітня учні 9-11 класів познайомилися з національним технічним університетом України "Київський політехнічний інститут". З інститутами  та факультетами, військовими та спеціальними підрозділами навчального закладу ознайомили майбутніх абітурієнтів  у ПК "Енергетик" викладачі ВУЗу.

 
«НачалоПредыдущая12345678СледующаяПоследняя»

Страница 7 из 8